Privatlivspolitik

Generelt om personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Indsamling af persondata

CVR-nr., navn, adresse og tlf.nr. indsamles til kundeoprettelse og for at kunne levere de produkter som er købt hos CS Game Feeds (GSG).

E-mailadresse indsamles og anvendes til at sende tilbud, ordrebekræftelse, faktura samt andre relevante oplysninger om produkter og lign. De indsamlede data vil også blive brugt til at vedligeholde kunderelationen.

Sikkerhed

CSG har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

CSG benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, som alle er nødvendige for at virksomheden kan være operativ. Der er indgået databehandleraftaler med alle tredjeparter, og disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af CSG og må ikke anvende dem til egne formål.

CSG anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, CSG behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til: mail@csgamefeeds.dk. Hvis du vil klage over CSG´s behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

CS Game Feeds
CVR-nr.: 40174443
Telefon: +45 24 41 05 08
Email: mail@csgamefeeds.dk

Cookiepolitik